Om mig...

Jag bor i Viken, norr om Helsingborg, och här känns det som vi har landat efter att ha flyttat ett antal gånger både inom och utom Sverige. Viken är ett litet samhälle med närheten till havet och strandängarna, här finns bästa tänkbara service på gång- och cykelavstånd. Det betyder mycket för mig att kunna kliva ut genom dörren och vandra längs havet vare sig det blåser och regnar eller om det är solsken, eller kasta mig på cykeln till affären när något saknas till matlagningen…

Jag är utbildad mäklarassistent med passion för hus – såklart! Att rita och mäta upp hus har jag jobbat med i över 20 år och efterhand har jag utvecklat mina ritningar och lagt till trädgårdar och akvarellmålningen. Allt för att lyfta fram det unika hos varje hus på ett lättöverskådligt och informativt sätt.

Jag tycker det är viktigt att ta sig tid för sitt hus och sin trädgård för det är där vi kan hämta kraft och inspiration till livet i vardagen. Och oftast är det de små förändringarna som kan göra att det blir en oas att ösa kraft ur. Vi behöver alla en liten plats där vi bara kan sitta ner och få vara i nuet och samla våra tankar och det behövs inga stora åthävor för att förverkliga den platsen. Ibland ser man det inte själv utan behöver få lite hjälp utifrån med vad som behöver göras.


Företaget har F-skattsedel